NL EN
NL EN

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen er voor dat je niks mist.

Paco is er voor elke planner

Paco werkt vanuit de wachtlijst voor een locatie. Voor elk kind op die wachtlijst bekijkt Paco of er een of meerdere plaatsingsvoorstellen mogelijk zijn. Voor elk plaatsingsvoorstel berekent Paco vervolgens een adviesscore. Hoe hoger de score hoe beter het plaatsingsvoorstel past binnen de capaciteit, huidige bezetting en jullie (plaatsings)beleid, bij wat jullie belangrijk vinden. De kindplanner maakt uiteindelijk de keuze welk plaatsingsvoorstel aan de ouders aangeboden wordt. 
 

Hoe werkt Paco

Voor elk kind op de wachtlijst bekijkt Paco of er een of meerdere plaatsingsvoorstellen mogelijk zijn. En voor elk plaatsingsvoorstel berekent Paco vervolgens een adviesscore. Hoe hoger de score hoe beter het plaatsingsvoorstel past binnen de capaciteit, huidige bezetting en jullie plaatsingsbeleid. Het is daarna jouw keuze welk plaatsingsvoorstel je aan de ouders aanbiedt.

De adviesscore van Paco is gebaseerd op twee pluspunten en vier aandachtspunten. De pluspunten dragen positief bij in de advies, de aandachtspunten negatief.

 

Iconen
Plan een afspraak